Drömläge Mariestad startsida
Meny

markanvisningstävling

Ledfyren 1

Byggrätt för flerfamiljshus i Sjölyckan

Du som exploatör har nu möjlighet att förverkliga nya boendedrömmar i det exklusiva området Sjölyckan. Med en upphöjd sjöutsikt i västerläge är området unikt för Skaraborg, kanske för hela Västsverige. Bebyggelsen i området består idag till största delen av villor, men även parhus, radhus och kedjehus.

Bostäder nära sjö och naturupplevelser

Många Mariestadsbor är ganska bortskämda med naturupplevelser, men invånarna i Sjölyckan kommer ändå att ha något alldeles extra utanför fönstret. För hur många svenskar kan se solen doppa magen i landets största sjö lagom till middagen varje kväll?

Här finns också blåbärsskogen runt knuten och bara några minuter bort väntar friluftsanläggningar med elupplysta löpar- och skidspår. Som en bonus har man dessutom barnomsorg och Högelids nyrenoverade grundskola på cykelavstånd.

Markanvisningstävling

Det aktuella området består av fastigheten Ledfyren 1 med en total markyta om 4300 kvadratmeter. Här möjliggörs för byggnation på upp till åtta våningar i västerläge vid Vänerns strand. Se mer information och villkor i aktuellt anbudsbrev under dokument här på sidan.

Fakta om Ledfyren 1

Skriv tabellbeskrivning här

Tomter


Tomtareal

4300 m²

Skriv tabellbeskrivning här

Avstånd


Skola

300 m

Matbutik

1,7 km

Motionsspår

2,7 km

Badplats

2,7 km

Centrum

1,8 km


Skriv tabellbeskrivning här

dokument


Anbudsbrev Ledfyren 1 Pdf, 612.9 kB.


Bilaga 1 Pdf, 151.3 kB.


Bilaga 2 Pdf, 151.3 kB.


Bilaga 3 Pdf, 429.7 kB.


Planbeskrivning Sjölyckan etapp 6, Törnberga 1:5 Pdf, 18.8 MB.


Status