Drömläge Mariestad startsida
Meny
Sjölyckan utsikt

Vi valde Mariestad

Älvsbyhus till Sjölyckan

2016-11-17

Under våren 2017 börjar Älvsbyhus bygga hus i Sjölyckan! Först ut är två visningshus. Husen kommer säljas via Mäklarhuset, redan nu går det att anmäla intresse.

I kommunens senaste boendeprojekt Sjölyckan är villabyggnationen i full gång och fler är på gång. Samtidigt pågår markarbete för att ta fram fler tomter i Sjölyckan. Nu är det också klart att Älvsbyhus kommer erbjuda nyckelfärdiga hus i området.

 

Tre typer av en-planshus kommer erbjudas (Greta, Linnéa och Tove) i storlekar från 107 m² till 150 m². Alla hus säljs med vidbyggt dubbelgarage.

 

- Det känns jättekul att få vara delaktiga i ett sånt välprojekterat område. Vi som husleverantör känner att det är unikt med ett sådant stark engagemang från kommunens sida. Sjölyckan och Mariestad som boendeort, tillsammans med Älvsbyhus, kommer ge möjlighet till en mycket bra levnadsstandard för boende i området, säger Marcus Olsson på Älvsbyhus.

 

- Vi är mycket glada över att ha med Älvsbyhus, som är Sveriges största husleverantör, i Sjölyckan, säger Erik Randén, exploateringschef i Mariestads kommun.

Är du intresserad och vill veta mer?

Kontakta Ronja Melker, Mäklarhuset, 070-972 14 29, ronja.melker@maklarhust.se

Vill du se husmodellerna? Ta en titta på Älvsbyhus egna webbplats eller besök Mäklarhuset, länkar finns nedan.


Älvsbyhus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mäklarhuset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.