Drömläge Mariestad startsida
Meny
Illustration av hyreshus exteriör.

Vi valde Mariestad

Nya hyreslägenheter i västra Mariestad

2023-01-24

Ett nytt bostadskvarter håller på och tar form i Mariestad. Kvarteret Ugglan ska erbjuda hyresrätter i storlekarna 1-3 rum och kök. Du som är intresserad kan anmäla dig till kön redan idag.

Utmed Lockerudsvägen, vid sjukhuset, ska två nya hyreshus uppföras. Det är Hemhagen fastigheter som bygger åt Arkadia bostad. De nyproducerade lägenheterna är smart planerade för att göra så mycket som möjligt av ytan och med ljusinsläpp från två håll. Stort fokus har lagts på hållbarhet. Riksbyggen blir förvaltare av de 50 hyresrätterna som beräknas stå klara för inflytt innan 2023 går mot sitt slut.

Nära till det mesta

Här bor du enkelt i hyresbostad med närhet till både service och fina naturområden. Du har gång- och cykelavstånd in till centrum och likaså till en av Mariestads finaste badplatser Sandviken och stans populära 18-håls golfbana.

Intresserad?

Du som söker hyresrätt i Mariestad och är intresserad av kvarteret Ugglan kan ställa dig i bostadskö via Riksbyggens hemsida. Klicka på länken här nedan för att anmäla dig till kön. Här kan du också få mer information och se exempelbilder från lägenheterna


Riksbyggen - Kv Ugglan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.